Holmsunds-ror.se

Skaffa nytt avgasrör och laddbox till din hybridbil

Mycket av dagens föroreningar och utsläpp som skadar miljön och människors hälsa kommer faktiskt från rör – närmare bestämt från bilavgaser från avgasrör. För biltillverkarna har detta globala problem inte gått obemärkt förbi och de har därför börjat tillverka mer miljövänliga bilar.

Ända sedan Toyota Prius lanserades på marknaden 1997 har hybridbilar blivit ett allt mer populärt val bland miljömedvetna människor. En hybridbil är precis som namnet antyder en hybrid mellan bensinbil och elbil med både bensinmotor och elmotor under motorhuven. Det betyder att du kan dra nytta av att köra med det drivmedel som passar bäst för hastigheten och förhållandena.

Skaffa en laddbox från Easee

Förutom att skaffa en hybridbil kan du gå ett steg längre och bli ännu mer miljövänlig. Du kan uppgradera dina avgasrör till mer moderna och skaffa en kraftfull laddbox från Easee till ditt garage. Ett modernt avgasrör kommer att öka bilens totala prestanda, bränsleeffektivitet och värde:

  • Förbättrar motorns prestanda. Ett gammalt avgasrör begränsar bilens totala prestanda medan ett anpassat avgasrör får hela motorn att fungera bättre.
  • Förbättrar hur bilen låter. Det är knappast en hemlighet att ett nytt avgasrör får din bil att låta bättre, inte minst på grund av det rostfria stålet.
  • Förbättrar ditt koldioxidavtryck. Äldre avgasrör är mindre bränsleeffektiva och släpper ut mer kemikalier i atmosfären som i sin tur bidrar till klimatförändringarna.

Laddboxen från Easee är ett måste om du har en hybridbil eftersom det låter dig ladda bilen i ditt garage. Laddboxen är utrustad med en banbrytande teknik som laddar bilen när elpriset är som lägst på dygnet. Elnätet är nämligen belastat olika mycket under olika tidpunkter, som till exempel på eftermiddagen när många kommer hem från jobbet eller på natten när alla sover. På så sätt garanterar en laddbox från Easee ett 50 procent lägre elpris per kilowattimme jämfört med din övriga el. Genom ansluta laddboxen till internet mäter den elförbrukningen i realtid.